Altcoins, Altcoiny, Blockchain

Hlasovanie o ERC-20 tokenoch

Autor: CryptoDiggers

Pre tých, ktorí nevedia, ERC-20 je štandard tokenov postavených nad Ethereum sieťou. Takto je umožnené vytvárať smart kontrakty alebo teda tokeny, ktoré sa dajú jednoducho posielať a obchodovať. Na štandarde ERC-20 sú postavené takmer všetky známe tzv. STABLE COINS (nevolatilné) viazané, či už prostredníkom alebo decentralizovane na nejakú FIAT menu, načastejšie USD, alebo sadu iných hlavných kolateralizovaných kryptomien. Nad ERC-20 bolo vytvorených tisíce ICO (Initial Coin Offering) tokenov najmä v rokoch 2017 a 2018, bohužiaľ medzi ktorými bolo veľmi veľa podvodov alebo nezrealizovaných projektov.

Napriek tomu sa medzi nimi objavujú projekty, ktoré neboli a nie sú podvodmi už len z dôvodu ich povahy alebo histórie na trhu. Postupne si na blogu rozoberiem ich vlastnosti a pôvod. Popíšeme si aj možnosti uchovávania, ale aj peňaženiek, ktorými budete vedieť použiť pri nákupe či platbe.

Chceli by sme dať možnosť hlasovať v publiku o tom, ktoré tokeny by ste radi uvideli na našich automatoch, ale aj na platobnej bráne CDPAY.

https://surveyhero.com/c/4064dcdc

Ďakujeme vopred za účasť.