Altcoiny, Bitcoin, CDPay, Prevadzky_akceptujuce

Luxusné autá a Bitcoin

Corvette Stingray 2020 (495HP, max 312Km/h)

Od pondelka 17.2.2020 si môžete za svoj Bitcoin kúpiť luxusné aj bežné autá už aj na Slovensku.

Todos Exclusive – Panónska cesta 45A, 851 04 Bratislava

Zákazníci spoločnosti TODOS môžu využiť najobľúbenejšie kryptomeny na úhradu platieb za nákup áut a služieb. 

„Kryptomeny sa tešia stále väčšej popularite a TODOS sa vždy snaží zachytiť moderné trendy a tak  ponúknuť svojim zákazníkom dokonalý predajný servis ku ktorému už dnes patrí aj pohodlná možnosť platby kryptomenami“  povedal riaditeľ spoločnosti Peter Vojtko.  

Todos je autorizovaným predajcom a servisom značiek ŠKODA, Toyota, SEAT, Fiat, Cadillac, Corvette, Camaro, Dodge a RAM a autorizovaným servisom značky VW, Jeep a Alfa Romeo. Okrem toho sa venujeme predaju jazdených vozidiel a individuálnemu dovozu vozidiel zo zahraničia. So svojimi šiestimi pobočkami po celom Slovensku poskytuje služby predaja a servisu spokojným zákazníkom.

Automatizovaný platobný systém konvertujúci kryptomeny umožňuje platby pre klientov predajcu Luxusných áut TODOS Exclusive. Systém pracuje na pozadí platobnej brány CDPAY, technologickom riešení platobného styku pre kryptomeny ako známy Bitcoin ale aj tzv. altcoiny ako Bitcoin Cash, Litecoin a Dash. Platobnú bránu CDPAY poskytuje spoločnosť CryptoDiggers s.r.o. ako komplexné riešenie pre predajcov tovarov a služieb v celej SR. Technologicky bezpečný softvér a užívateľsky jednoduchá aplikácia pracuje plne v zhode s účtovným systémom spoločnosti a daňovými predpismi SR.

Todos – M. Sch. Trnavského 14, 841 01 Bratislava

Servis Todos sa nachádza nie len v Petržalke na Panónskej ceste 45A pri predajni luxusných značiek Cadillac, Corvette, Camaro, Dodge a RAM a VW, ale aj Dúbravke na M. Sch. Trnavského 14, kde môžete nájsť  značky Škoda so servisom.

Kontakty:

Todos Bratislava s.r.o.
M. Sch. Trnavského 14
841 01 Bratislava
todosBA@todos.sk

CryptoDiggers s.r.o.
Gallayova 15,
841 02 Bratislava
info@cryoptodiggers.eu