Altcoiny, Bitcoin, CDPay

Nový Bitcoin ATM nájdete aj v bratislavskej Mlynskej doline

Obchodné centrum Cubicon Bratislava

Autor: BitcoinFly

V kryptoautomate od Cryptodiggers kúpite Bitcoin a kryptomeny najlacnejšie na Slovensku.

Západná časť hlavného mesta Slovenska trochu kríva v pokrývaní dopytu po Bitcoine za hotovosť. Prevádzkovatelia umiestňujú bitcoin automaty najmä v dôležitých komerčných uzloch a tých na západ od centra Bratislavy nie je veľa. Automat Cryptodiggers sa v obchodnom centre Borry Mall už nachádza. Premiéry sa teraz dočkalo aj nákupné centrum Cubicon v Mlynskej doline.

Bitcoin ATM podporuje nákup najväčšej kryptomeny bitcoin a vybraných alternatívnych kryptomien – ethereum (ETH), litecoin (LTC), Zcash (ZEC), monero (XMR) a bitcoin cash (BCH). Cryptodiggers už dlhodobo stanovujú najkonkurenčnejší poplatok na trhu. Pri nákupe v každom bitcoin automate tohto prevádzkovateľa zaplatíte navyše zhruba 2 % z realizovanej ceny + fixný poplatok 2 eurá. Výnimkou nie je ani automat v obchodnom centre Cubicon.

Nákup bitcoinu bez verifikácie

V jednosmernom automate od českého výrobcu General Bytes nakúpite Bitcoin a ostatné krypto bez limitu a verifikácie identity až do výšky 5000 eur za transakciu. Bitcoin ATM prijíma pri nákupe bitcoinu najmenšiu bankovku v hodnote 50 eur. Pri nákupe alterrnatívnych kryptomien sú možné transakcie už od 10 eur. Samozrejme, čím nižšia kupovaná suma, tým väčší je podiel poplatku na cene. Ale pri dlhodobom zhodnotení krypta, najmä bitcoinu v stovkách až tisíckach percent, je to stále zanedbateľný náklad.

Cryptodiggers sú najväčším prevádzkovateľom Bitcoin automatov v Bratislave. Všetky sa pritom nachádzajú v Bratislave. Nájdete ich okrem Cubiconu aj v obchodných centrách Avion, Bory Mall, Danubia, v tržnici Fresh market a aj priestoroch Paralelnej Polis pri Račianskom mýte. Cryptodiggers prostredníctvom služby CDPay poskytuje aj platobnú bránu a ďalšie platobné riešenia pre e-commerce sektor a všetkých predajcov, ktorí chcú prijímať platby v digitálnych menách.